Friday, September 20, 2013

Aplikimet per Llotarine Amerikane DV 2015

Llotaria amerikane DV-2015 do të nisë me datë 1 tetor 2013, ora 18:00 me orën lokale të Shqipërisë dhe do të përfundojë në orën 18:00 të datës 2 nëntor 2013.

Aplikimet mund të bëhen direkt në faqen zyrtare të Departamentit Amerikan të Shtetit, ose nëpërmjet website-it tonë www.llotariaamerikane.com e cila lehtëson procedurën e aplikimit për të gjithë ata që kanë vështirësi në plotësimin e formularit, duke ju ndihmuar në regjistrimin e të dhënave tuaja nga ana jonë, kontrollin e statusit të regjistrimit, si dhe në hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur nëse do të jeni fitues dhe konsulencë për cdo paqartësi gjatë procedurës së aplikimit. Ky shërbim ofrohet nga ne kundrejt një pagese simbolike. Ne gjithashtu disponojmë një zyrë në Tiranë ku personat e interesuar mund të vijnë të na kontaktojnë personalisht si për të marrë informacione rreth llotarisë por edhe për të aplikuar.
Adresa
“American Visa Service”
Rruga e Durrësit, Pall. “Green”, Shk. 2, Kati 6
Tiranë
Tel: 00355697848845
Email: llotariamerikane2015@gmail.com
Faqja jonë në Facebook
Programi i Vizave Emigruese të Shumёllojshmërisë, i autorizuar nga Kongresi, administrohet nga Departamenti i Shtetit në bazë vjetore. Seksioni 203(c) i Aktit të Emigracionit dhe Kombësisë (INA) mundёson viza për një grup emigrantёsh tё njohur si “emigrantë të shumёllojshmërisë” prej vendeve me shkallë historikish të ulët emigrimi në Shteteve të Bashkuara. Pёr vitin fiskal 2015, do të jenë në dispozicion 50,000 viza emigrantësh të shumëllojshmërisë (DV).

Thursday, September 19, 2013

Llotaria Amerikane DV 2015, aplikimet 1 tetor 2013

Llotaria amerikane DV - 2015 Aplikimet fillojne ne date 1 tetor 2013 deri ne 2 nentor 2013 - Data e aplikimit per llotarine amerikane DV 2015

Kur fillojne aplikimet e llotarise amerikane dv 2015. Ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar sot se në date  1 tetor 2013 do të fillojë aplikimi për Llotarinë Amerikane. Në një njoftim që ambasada e konsideron si fillestar, thuhet:

llotaria amerikane 2015“Periudha e aplikimit për llotarinë Amerikane DV-2015 fillon më datë 1 tetor 2013, ora 18:00 me orën lokale të Shqipërisë dhe përfundon në orën 17:00 të datës 2 nëntor 2013.”
Ambasada gjithashtu saktëson se nuk do të pranohen regjistrime pas orës 17:00 me orën lokale të Shqipërisë të datës 2 nëntor 2013. Po ashtu, në njoftim theksohet se “nuk ka asnjë tarifë për t’u regjistruar për llotarinë. Tarifa e vizës paguhet ditën e intervistës në konsullatë vetëm nga ata që do të rezultojnë të përzgjedhur.”

Megjithate eksistojne zyra apo persona qe meren me proceduren e aplikimit te llotarise amerikane online si dhe fizikisht. Per me teper mund te vizitoni websitin www.llotariaamerikane.com
Keto persona kompetent ne kete fushe mund tju udhezojne drejt procedures se aplikimit te llotarise amerikane dv 2015 nese keni probleme me aplikimin apo hasni veshtiresi gjate procedures se aplikimit apo me tej ne periudhen e pergjigjeve per kontrollin nese jeni apo jo fitues i llotarise amerikane, si dhe procedurat e metejshme nese jeni fitues. www.llotariaamerikane.com

Eksizton dhe ne Facebook nje faqe ku mund te orientoheni dhe informoeni me gjere rreth llotarise amerikane dv 2015 Llotaria amerikane ne Facebook
Udhëzimet e Programit të Lotarisë për vitin DV-2015

Tuesday, September 10, 2013

Llotaria amerikane 2015 - aplikimet

Llotaria amerikane 2015 Aplikimet ne tetor 2013.

Per te aplikuar per llotarine amerikane DV 2015 ju mund te aplikon online drejteperdrejte ne websitin e konsullates ose ne kete adrese qe mund tju lehtesoje proceduren tuaj www.llotariaamerikane.com

Kur fillojne aplikimet per llotarine amerikane?

Kjo adrese interneti sherben si portal informimi shqip rreth llotarise amerikane.

Kliko ketu per te aplikuar per llotarine amerikane 2015